Бузлуджа на колела и Баткомобил ще видим на 30 септември в София

Гласувайте за любимия си Soapbox отбор

ОFFNews 12 юли 2018 в 14:00 2053 0

Любопитни ли сте кои са одобрените отбори за участие в Red Bull Soapbox 2018?

Сред над 150 кандидатури бяха избрани най-вълнуващите проекти, отличили се с оригиналност, креативен дизайн и атрактивно представяне. 

Проектите на кандидат-победителите са качени на сайта www.redbullsoapbox.bg, където до 30 юли феновете ще могат да гласуват за любимия си проект. Трите най-харесвани отбора ще се сдобият с професионално видео за "сапунерката" си.

Всеки почитател на безмоторните колички може да гласува само веднъж, но безкрай да споделя мнението си и да коментира останалите, както и да кани приятелите си също да гласуват.

След 30 юли вотът на публиката ще бъде официално оповестен, а дотогава всички участници ще могат да дообогатяват личните си страници в сайта, качвайки снимки, видеа и разкази как протича подготовката на отборите за състезанието на 30 септември на бул. „Черни връх“ в София. Тогава ще видим сапунерки, вдъхновени от български традиции или произведения – „Джибричка“, „Хляболид“, „Баба Цоцолана“, „Хвърковатата чета“, пародии на популярни филми – „Баткомобил“, „Бунтовниците“ и още много други чудновати изобретения. 

Всеки който желае, може да гласува за някоя "сапунерка" тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!