Бинго! Новият букмейкър Betmarket със сериозна заявка за супер забавление онлайн

OFFNews 16 ноември 2022 в 06:34 3632 0

Снимка Betmarket

Бингото е една от най-разпространените и достъпни хазартни игри в целия свят. Тя се практикува от хора от най-различни възрасти (но все пак пълнолетни, това е задължително изискване), които са решили да си изпробват късмета. Това не е чисто казино развлечение и в същото време не е същото като тотото, макар че отново участниците очакват топчета с какви числа ще излязат от сферата след завъртането. А сега любителите на спортните залози и хазартните игри очакват пък какво ще им поднесе новият букмейкър Betmarket. Всеки иска да чуе прословутия възглас “Бинго!”, който индикира, че в тази игра е достигната сериозна печалба.

Настроенията на потребителите са такива, когато на пазара се появи ново име. Все пак тази ниша се понасити доста в последните две години, така че всеки нов оператор трябва да предложи нещо ново и различно на играчите, за да ги запали, спечели и задържи. Смятаме, че на база на дългогодишния си опит БетМаркет разполага с всичко необходимо, за да постигне тази цел. Да тръгнем от това, което знаехме за компанията още преди официалния ѝ онлайн старт.

Можем ли да играем бинго и онлайн?

Разбира се. Свикнали сме тази игра сякаш винаги да бъде част от традиционните зали за хазартни развлечения. Невинаги дори става дума за казина, тъй като бинго залите имат малко по-различен профил и като обстановка, и като посетители. Бинго може да играе и човек, който си няма никакво понятие от правилата на рулетката и покера да речем. В традиционния offline вариант влизаш в залата, взимаш си фиш (обикновено с три групи от по 15 числа) и чакаш завъртането на колелото. Когато излезе линия от 5 числа, които имаш в твоята селекция, вече реализираш възвръщаемост. А когато излязат всички 15 числа от една група, то тогава обявяваме “Бинго!”. И ако няма други късметлии на същия етап от тегленето на топчетата, то прибираме целия джакпот.

В досегашната си практика БетМаркет предлага разнообразни варианти на тази игра в своите наземни обекти. Компанията оперира още от края на миналото хилядолетие, като в течение на годините откри зали за бинго и слот игри освен в София и още в няколко български града. Сега е време за преход към интернет средата, като и в нея букмейкърът ще постави акцент върху бингото. Но това няма да е всичко, разбира се.

Можем ли да очакваме бонуси от новия букмейкър?

Естествено. При толкова силно конкурентна среда всеки нов оператор трябва да положи максимални усилия, за да привлече нови клиенти, особено когато те вече са регистрирани и в рамките на други хазартни платформи. Потребителите очакват щедри предложния от страна на БетМаркет, като едва ли ще останат разочаровани от това, с което букмейкърът стъпва на пазара. За да може да се възползва от предложенията на най-актуалния онлайн оператор в българската бетинг индустрията, потребителят трябва да си създаде профил в рамките на сайта за залози. Това е стандартен процес, който се изисква от всички оператори у нас. А за да се възползват играчите от предоставените бонуси, трябва да се направи и депозит в системата, като се използва някой от валидните платежни методи. След това играта може да започне и да чакаме своето “Бинго!”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews