ДПС с номинации в няколко категории в битката за театралните награди “Икар”

20 януари 2013 в 01:38 4234 6

Номинацията на Ахмед Доган за театралните награди Икар 2013
Номинацията на Ахмед Доган за театралните награди Икар 2013

Този коментар е публикуван в сайта Не!Новините, но както често се случва напоследък, измислените Не!Новини звучат по-достоверно от истинските.

Движението за права и свободи си навлече гнева на и без друго разярените от пайнерската субсидия членове на Съюза на артистите в България. Причината за това е зле скалъпената театрална постановка, в която се разигра опит за атентат срещу лидера на партията Ахмед Доган.

Редица артисти обаче са решили, че постановката е достойна за ежегодните награди “Икар” и за това са я включили наравно с другите представления, които са се играли в пъти повече от тази на ДПС, но са нямали същия отзвук. Партията е номинирана в категориите за Майсторско техническо осъществяване, Режисура, Сценография и Главна и Водеща мъжка роля.

“Очаквах малко повече драма да има, но пък имаше достатъчно динамика и екшън. Мислех си, че ще спя докато слушам скучните речи, а вместо това съжалявах, че не съм си взел пуканки”, коментира един от докараните с автобус делегати.

Филмовите критици се разделиха на два лагера и докато едни са останали доволни от видяното и нямат търпение да видят следващия епизод, то други сравниха изпълнението със зле скалъпен индиански екшън, чиято нереалност минава границите на възможното и е дори по-нелепа от Цветан Цветанов като върешен министър. Непотвърдени източници изнесоха информация, че следващата серия ще се гледа 10 минути преди ефир на войо.

beasta

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews