OffNews.bg

Хороскоп 18-24.03: Овни и Деви печелят с упорство, Скорпиони и Стрелци потънали в работата си

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Ще останете доволни от 7-дневието си, макар че е много динамично, а делата ви изискват голяма упоритост. През уикенда Овните да огледат задачите и как по-пълноценно да се допълват с партньори. В понеделник кипите от сили, дано това да не ви тласне към спорове. Не започвайте сто неща наведнъж, вторник носи ненадейни шансове за изява и приходи, ала трябва да помагате на колеги, партньори. Трудностите ви подсказват: сега няма условия за някои ваши идеи, близки ще ги подкрепят по-късно. Влюбените вървят към хармонични съюзи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Това 7-дневие ви изправя пред доста трудности, за вас най-важни се оказват проблемите с близки, приятели. От уикенда Телците подчертават: държат на принципите си, но на моменти все пак трябва да търсят и съдействие от свои подчинени и по-малко влиятелни познати. Вторник ви убеждава, че сте прави, а в следващите дни и шефове ще ви възлагат по-отговорни дела. Определете си подходящ режим на работа и отдих, бъдете пестеливи. Ако за нещо домашните капризничат, деликатно се отдръпнете от разговори, не е време за резки завои.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Хубаво 7-дневие, но идва с куп задачи, някои чакат от доста време. Близнаците да си направят план от уикенда, не е нужно веднага да затъват в срокове, дела, да поемат допълнителни ангажименти към близки и познати. В понеделник не споделяте грижи и тревоги, а не забравяте и за отдавна обмислени идеи. Не се изсилвайте, не за всички имате условия във вторник. Сряда-четвъртък сте във властта на купонджийски настроения, мнозина са и влюбени. Няма лошо, стига да не забравяте поръченията на шефове, нов пост иска и нов стил на действие.

РАК (21.06 – 21.07)
Периодът е хубав, но свързан със сериозни промени в делата и личната сфера. Вероятно Раците няма да споделят своите грижи и вълнения още от уикенда, в понеделник ще се убедят, че близките им ги подкрепят твърдо за решителните стъпки. Няма да бързате в работа, нужно е точно разпределение на силите и най-голяма бдителност. Вторник ще ви подтикне към нов режим, а сряда – да гоните целта с повече такт. Четвъртък дава поводи за разпри, преценете точно силите си и не се самоизтъквайте, шефове ви харесват и припряността дразни.

продължава на стр. 2