OffNews.bg

Джим Кери осмя Доналд Тръмп в карикатури (снимки)

През последните години репутацията на Джим Кери определено тръгна надолу. Феновете на киното са притеснени за един от най-добрите комици в САЩ, тъй като актьорът става все по-странен и истеричен и някои от тях дори смятат, че той трябва да се подложи на подходящо психиатрично лечение.

Самият Кери заяви, че вместо на киното, е решил да се отдаде на хобитата си, сред които е рисуването на карикатури.

Но като че ли звездата от "Аз, моя милост и Айрийн" е решил да окарикатурява конкретен човек - президентът на САЩ Доналд Тръмп.

Актьорът се справя изключително добре с рисуването и изобразява Тръмп в най-различни комични ситуации, често свързани с поведението на 45-тия президент на Щатите.

Една от най-известните му карикатури е на Тръмп, изобразен като злия магьосник от Оз. Заглавието гласи "Злият магьосник от западното крило и летящите маймуни на Путин".

If you liked my last cartoon you may also enjoy...

"THE WICKED WITCH OF THE WEST WING AND PUTIN’S FLYING MONKEYS“ pic.twitter.com/slBG7j1s8d

— Jim Carrey (@JimCarrey) March 19, 2018
Друга известна творба на актьора е тази на Тръмп, облечен в син халат, ядейки сладолед. Причината за тази карикатура е скорошното изказване на президента на САЩ, че обича да си похапва 2 лъжици сладолед преди лягане. Заглавието на рисунката гласи "Ти крещиш. Аз крещя. Ще спрем ли някога да крещим?".

Dear Smithsonian National Portrait Gallery @NPG, I know it’s early but I’d like to submit this as the official portrait of our 45th President, Donald J. Trump. It’s called, 'You Scream. I Scream. Will We Ever Stop Screaming?' pic.twitter.com/LrCmlXXpv7

— Jim Carrey (@JimCarrey) March 29, 2018
Третата карикатура на президента на САЩ представлява Тръмп в интимни отношения с руса жена. Заглавието е "50 нюанса разпад", препратка към филма "50 нюанса сиво".

Fifty Shades of Decay pic.twitter.com/aurfm22ru6

— Jim Carrey (@JimCarrey) March 23, 2018
Още карикатури на Джим Кери можете да видите ТУК.