OffNews.bg

Tотал Макс от Теленор – неограничени планове за максимално изживяване в най-добрата мрежа

Теленор разширява портфолиото си от абонаментни планове, като добавя към съществуващите Тотал+ и новите, неограничени планове Тотал Макс.

Безлимитните планове Тотал Макс варират с комбинации от неограничени мегабайти, неограничени национални минути за разговори и SMS-и за целия срок на договора.

Наред с неограничените възможностите за комуникация, които новите планове на Теленор осигуряват, с тях клиентите ще могат да се радват и на абонамент за до три (според вида на избрания план) дигитални услуги по избор и много други придобивки, което допълва офертата и я превръща във водеща на телеком пазара. Тотал Макс плановете включват още и мегабайти в роуминг в рамките на Европейския съюз и страните от Европейската икономическа зона.

Предложенията Тотал Макс са в сила за всички клиенти, сключили нов договор или преподписали текущ. Те могат да подновят или променят сами абонаментния си план изцяло дигитално през приложението MyTelenor за секунди, само с няколко клика, от всякъде и по всяко време. По този начин отпада нуждата от посещение на магазин или досадно изчакване на куриер и подписване на хартиени документи. Така клиентите на Теленор могат да управляват сами своя абонаментен план, като спестяват време и щадят природата.

За максимално доброто клиентско изживяване с новите планове допринася и мрежата на Теленор - през ноември 2020 година за трети пореден път на компанията бе връчен сертификата Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.