OffNews.bg

Стоян Каранлъков e назначен за член на управителния съвет на Vivacom

Надзорният съвет на Vivacom взе решение за назначаването на Стоян Каранлъков за член на управителния съвет на компанията, като това ще бъде заявено за вписване в Търговския регистър.

От септември 2021 г. Стоян Каранлъков пое поста на Главен търговски директор на Vivacom. Той е част от структурата на компанията вече повече от 12 години, през които е преминал през различни управленски нива - от Зонален мениджър магазинна мрежа, през Старши мениджър, управляващ зона север и зона юг, до позицията Директор магазинна мрежа, която заема от 2015 година до м. септември.

Стоян Каранлъков има висше икономическо образование и повече от 19 години професионална практика в телекомуникационния сектор. Стабилното кариерно израстване в рамките на Vivacom и отличното познаване на българския телекомуникационен пазар са сериозна предпоставка за успеха му като Главен търговски директор, отговорен за стратегическото развитие на основните функции под него - продажби частни клиенти, обслужване на клиенти и развитие на продажбите.

Останалите членове на Управителния съвет на компанията са главният изпълнителен директор, главният технически директор и главният финансов директор. Те взимат решения за оперативното ръководство на компанията.