OffNews.bg

Рапърът Кание Уест отново с апетит към президентското кресло в САЩ, предложил Доналд Тръмп да му стане вице

Рапърът Кание Уест, който обяви намерението си да се кандидатира за президент на САЩ през 2024 г., твърди, че е предложил на бившия президент Доналд Тръмп да бъде негов кандидат за вицепрезидент, съобщи Би Би Си. Кание Уест твърди, че е казал на Доналд Тръмп, че ще бъде страхотен кандидат за вицепрезидент през 2024 г. - и бившият президент буквално превъртял.

Това, по думите на рапъра, известен сега под творческия псевдоним Йе (Ye) и публикува в социалните мрежи видеоклип с логото на кампанията си "Ye 24", станало по време на бурна среща в Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида. По-рано тази седмица той наистина бе забелязан в голф клуба на Тръмп в Мар-А-Лаго в компанията на Ник Фуентес, известен американски националист. Изпълнителят разказва за реакцията на Тръмп след офертата да се включи в неговия екип. "Започна да ми крещи на масата, казваше, че ще загубя. Той работил ли е въобще за някого?"

Уест вече беше кандидат за президент на САЩ и през 2020 г., но успя да привлече едва 70 000 гласа.

45-ият президент на САЩ потвърди, че е вечерял с известния рапър в имението си във Флорида. Тръмп обаче увери, че вечерята не е продължила дълго и е преминала безпроблемно, предаде Франс прес.