OffNews.bg

Коя е идеалната обувка за лошото време

Ние, жените, обичаме да си купуваме всякакви обувки, които после дори поради една или друга причина не искаме или не можем да обуем. Просто става така, че техният ред така и не идва поради липса на подходящ повод.
Ако, обаче, сте решили вече да сте по-практични и да прескочите този капан, който ви кара да трупате в домовете си куп излишни обувки, изборът не е толкова труден, стига само да помислите малко повече.

Коя е идеалната дамска обувка за зимата

Всички обичаме спортните обувки за разходка в хубаво време, а токчетата пазим за вечерите с приятелки, но имаме нужда и от нещо за лошото време. Какво да изберем за онези дни, в които времето е влажно, мрачно и студено, а улиците са кални, мръсни и леко заснежени.

Ако разгледате в Stemanelli.com, ще можете да откриете огромна колекция от класически и стилни български дамски боти, изработени от най-качествени и първокласни материали. И да - оказва се, че според модните експерти, именно ботите са най-практичното решение за зимата.

Те са нещо средно между ботуши и обувки, като съчетават най-добрите качества и от двата типа артикули. Това ги прави изключително практични, како дава възможност да ги носите както в лошо време с дъжд и сняг, така и в дните със сух студ, когато просто имате нужда от нещо по-комфортно и топло за носене.

Подходящи ли са наистина за сняг

Ботите са напълно подходящи за носене в снежно и кишаво време, тъй като височината им е достатъчно голяма за да ви осигури защита от влизане на сняг в обувката, което при ниските модели не е възможно.

На практика, дамските боти не се отличават от ботушите по отношение на защитата, която предлагат, но в същото време, те са и много по-практични на ежедневна база, като са, разбира се, много по-лесни за обуване и изпълнение на всякакви ежедневни задачи.

Тъй като са малко по-ниски, те позволяват да ги носите и ползвате за много по-дълъг период от време през годината, като например есенните и пролетните месеци с преходно време. Това прави ботите един доста по-практичен вариант и определено ги прави за предпочитане, ако разполагате с по-малко пространство и дилема на какво да заложите.