OffNews.bg

Левски с нов генерален спонсор, прогнозата на Цветан Василев се сбъдна

Както Цветан Василев предрече на 12 юли, Виваком стана официален спонсор на ПФК „Левски”. Управителният съвет на телекома взе единодушно решение да подкрепи легендарния отбор в рамките на следващата календарна година, обявиха от клуба на сайта си днес.  

"Трудно му е на безхарактерния Атанас Добрев, генерален директор на Виваком, да откаже исканото спонсорство от 6 млн. лева, така необходими за бюджета на синия отбор. В същото време същият този син отбор дължи на приписваната ми фирма „Билдинг ризорт“ повече от 1 милион лева чрез фирма, регистрирана от адвоката със съмнителна репутация, а вече и „собственик“ на Левски, Александър Ангелов", написа в поредното си писмо Василев на 12 юли. 

“Сините“ ще излязат с логото на оператора на тениските още в утрешното дерби с Лудогорец, съобщиха от клуба на сайта си.  

Вярваме, че съвместното партньорство ще е полезно и за двете страни, ще ни обогати и развие и ще ни даде шанс заедно да реализираме интересни инициативи за всички почитатели на спорта“, сподели Александър Грънчаров - заместник-председател на Управителния съвет и Главен маркетинг директор на компанията. 

Надявам се, че с нашето партньорство ще издигнем авторитета и на двете страни, така че да покорим всяка поставена пред нас цел и задача. Вярвам, че успехът ще е водещ в нашето партньорство”, заяви от своя страна изпълнителният директор на ПФК „Левски” Константин Баждеков.