OffNews.bg

Божинов подари цял екип на малката фенка на Партизан

6-годишната Наталия вече може да се похвали с цял екип на Валери Божинов. Русокосото дете бе на крачка да прибере за спомен панталонките на Божинов от паметната победа на Партизан над Стяуа в сряда, но фен на "гробарите" ги взе от ръцете й.

Днес сръбска телевизия организира среща между Божинов и малката фенка. Двамата се снимаха за спомен и играха джаги, а бившият нападател на Левски ѝ подари цял екип на Партизан с неговото име. С тях бе и "крадецът на шортите" Марко, който е потърсил семейството на русокоската и е върнал панталонките, придружени с голям шоколад за компенсация.

Снимка: blic.rs

"Това ще е най-любимият ми екип! Само вчера бях сърдита на Марко, днес вече не съм! Той стана мой приятел и заедно ще ходим на мачове", заяви малката фенка.

"Не си спомням много добре какво се случи. Бях под въздействието на адреналина тогава. Но когато видях клипчетата, поисках на всяка цена да направя нещо за момиченцето. Много се радвам, че виждам заедно Наталия и Марко. Това показва, че в Партизан сме едно голямо семейство", коментира Божинов.

Снимка: blic.rs

Наталия, която се похвали, че не пропуска мач на любимия си сръбски отбор, имаше само една препоръка към българина. Пожела му никога повече да не изпуска дузпа, както стори в мача срещу румънците от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Въпреки пропуска Партизан се класира напред и ще срещне беларуския БАТЕ Борисов в плейофната фаза за влизане в групите на най-престижния клубен турнир.