OffNews.bg

Жорж Ганчев предлага 4-месечна казарма

Една от точките в програмата на кандидат-президентската двойка Жорж Ганчев и Кольо Парамов е въвеждане на 4-месечното военно обучение за младежите. На пресконференция във Видин Ганчев и Парамов представиха програмата си от 10 точки. В нея е заложена независимост на властите, намаляване на партийните субсидии, довършване на оградата по границата и държавно участие във важните сектори на българското производство.

Президентската институция трябва да бъде поета от свободни хора, които знаят, могат и са от дълго време в политиката, каза Ганчев във Видин, цитиран от БТА.  

Ние сме първата двойка, която официално сме обявили участието си в президентската надпревара 6 месеца по-рано, защото сме достатъчно независими и прогнозируеми в бъдеще. Това е порядъчното отношение към българските граждани, каза Кольо Парамов. Наличието на много тежка формена олигархия, изграждането на груб капитализъм в България по латино модел докараха до сериозни противоречия в страната. Затова сега около 3000 човека регламентират цялата икономическа база и преразпределение на националния доход в страната, допълни Парамов.