OffNews.bg

Станишев: Свърши времето на Цветановщината

Хората започват да се отърсват от страха. Времето на Цветанов и на Цветановщината свърши. Българите не искат повече тази арогантност и бездушност, заяви председателят на БСП Сергей Станишев на закриването на предизборната кампания на Коалиция за България в Хасково.

Лидерът на социалистите изтъкна, че 4 години Бойко Борисов и групировката около него живееха в свят, различен от света на обикновените граждани.

Внушаваха ни, че живеем добре. Говориха едно, а се случваше друго. Не ги интересуваше какво става с доходите на хората. Раздадоха милиони бонуси. Оядоха се, възмути се Станишев.

Трябва да се сложи край на арогантността и на театъра всеки ден. Ние ще бъдем гарант за следващото програмно правителство, добави лидерът на социалистите.

2/3 от българите не искат да се повтаря управлението на ГЕРБ. Хората искат промяна. Само ние не направихме сделка с ГЕРБ и отстоявахме принципите си. Всички други пряко или косвено обслужваха Борисов и Цветанов, каза още Станишев.

Според Станишев гласуването за малки партии създава опасност да се разпилее протестният вот и така да се обслужат интересите на ГЕРБ.