OffNews.bg

''Симбиозата между Радев и Борисов е толкова силна, че няма нужда да се срещат''

Категорично има координирани действия между президента Радев и ГЕРБ. През последните месеци симбиозата между Радев и Борисов е толкова силна, че няма нужда да се срещат, обяви пред Nova депутатът от "Продължаваме промяната" и бивш министър на спорта Радостин Василев.

Вчера след като от ПП обвиниха президента в координирани действия с най-голямата партия в парламента - ГЕРБ, президентът коментира, че "беше грешка, че изобщо дадох шанс такива хора да откраднат надеждите ни за промяна".

"Аз лично мога за сектор спорт да ви кажа. Там има абсолютно координирани действия по възстановяване на всички корумпирани служители, които съм освободил и от Българския спортен тотализатор, и от Национална спортна база, и от министерството. Систематично и целенасочено унищожаване на всичко, което бях направил", разказа днес Радостин Василев.

Той добави, че подобни координирани действия с ГЕРБ се наблюдават в тол системата, в Министерство на земеделието, в Министерство на регионалното развитие и благоустройството.