OffNews.bg

Радостин Василев ще прави партия

С пост във Фейсбук отцепилият се от парламентарната група на "Продължаваме промяната-Демократична България" Радостин Василев обяви, че създаденото от него "Гражданско движение Силна България” ще прерасне в политическа партия. 

"Целта на новия проект е да продължи по категоричен начин заедно с Вас, гражданите на България, борбата срещу мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! България е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. За да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие", написа народният представител в профила си във Фейсбук.

"Всеки един смел, честен и почтен гражданин, който смята, че България е над всичко и не трябва да сме наведени пред чужди посолства, независимо дали става въпрос за САЩ, Русия или ЕС, е добре дошъл при нас" - твърди Василев.

В поста си той посочва и два телефона за връзка.

В края на миналия месец Василев разпространи запис от онлайн заседание на Националния съвет на "Продължаваме промяната", след което стана независим депутат. През юни миналата година Радостин Василев напусна партията "Има такъв народ".