OffNews.bg

Премиерът обяви, че Божков напада пиара му Севделина, защото я харесва

Никъде не съм пращал Севделина. Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол. На човек с 18 обвинения ли да отговарям, попита премиерът Бойко Борисов по повод атаките на хазартния бизнесмен Васил Божков към пиара на министър-председателя Севделина Арнаудова. Шехерезада Арнаудова така и не ви пожела, отговори тя вчера на Божков. 

Борисов днес каза още: "Кой е той, за да напада нас?" А на въпрос защо напада пиара му, той отговори: "Защото я харесва. Тя може да разказва много по тази тема".

"Твърденията на бизнесмена Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация. Ако има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от прехода в моя кабинет?". Така пък финансовият министър Владислав Горанов коментира обвиненията на бизнесмена отпреди 2 дни към него за корупция и рекет. 

“Аз ако имах притеснения, нямаше да говоря с вас. Какви доказателства? Едни торби огромни с пари, давани пред свидетели. Как си ги представяте тези неща?”, допълни Горанов, цитиран от бТВ.

Хунтата продължава да граби. Прокуратурата им помага. Политиците мълчат. Институциите бездействат. Време е властимащите да се осъзнаят и да понесат последствията от действията си. 

Утре ще ви задам въпрос, на който вярвам, че ще отговорите, написа междувременно Васил Божков във фейсбук днес.