OffNews.bg

ПП-ДБ закриха кампанията: Стойте си вкъщи и ще получите ГЕРБ, ДПС и ИТН. Добре ли е?

"Продължаваме промяната - Демократична България" закриха предизборната си кампания пред Народния театър "Иван Вазов".

В рамките на близо два месеца коалицията проведе открити разговори в над 30 населени места в България и чужбина пред близо 20 000 души в името на мнозинство за една нормална европейска България. Лидерите представиха визията за България, в която българите живеят по-добре - доходите растат, неравенствата намаляват, има справедливост за всички и хората остават в страната си, заявиха от пресцентъра на коалицията.

Съпредседателят на ПП Кирил Петков заяви, че се надява на тези избори да изненадат всички социолози. "Приятели, играем за победа", каза той.

"Самият Бойко Борисов знае, че колкото и да се демотивирани, объркани и ядосани хората - утре ще си зададат няколко въпроса - защо, аджеба, ако бяха направили такъв тежък компромис ПП-ДБ, беше ликвидирано управлението? Може би тези хора наистина не се отказаха от реформите и са следили за най-важното нещо - борбата за това България да се промени. Затова сме на тези избори", заяви Христо Иванов.

По думите му всички са били срещу ПП-ДБ по време на предизборната кампания, защото само те предлагат истински реформи.

"Като видят хората алтернативата ГЕРБ+ДПС+ИТН - как е, добре ли е? Я, си стойте вкъщи да го получите това нещо. Пожелавам ви хубаво време в неделя, за да ги потопим!", призова Христо Иванов.

"Има опасност да пратим в ЕП няколко путинофили, които да срамят България. Затова гласувайте за нашите кандидати", призова Атанас Атанасов. Той добави, че спешно трябва да се реформират службите. 

"Ако искате доходите на българските граждани да растат и да настигаме по-бързо средните европейски доходи - гласувайте за нас в неделя", допълни бившият финансов министър Асен Василев.

На площада пред Народния театър свирят Д2 и No More Many More: