OffNews.bg

Каракачанов: Не съм във форма за коремно, нямам време за фитнес

Не съм във форма да правя коремно възлизане. Човек трябва да поддържа форма, но когато имаш време да ходиш по фитнес зали, можеш – аз нямам време. 

Това заяви военният министър Красимир Каракачанов по бТВ по повод отправеното му предизвикателство от лидера на Глас Народен, който след президента Румен Радев в базата на специалните части в Пловдив също се завъртя на лоста. 

Върховният главнокомандващ може да направи едно коремно възлизане, аз мога да направя половин. А пък г-н Витков, ако ме покани да се надпиваме с бира – той е специалист в тая област, и там няма да приема, защото не мога толкова да пия, заяви още Каракачанов.

Навремето, като е трябвало в казармата, съм правил, беше задължително (…) И затова казвам, че младежите трябва да ги вкараме в казармата – да възстановят малко мъжкия си вид и дисциплина. Една част ходят на фитнес, другите – предимно по бирариите, но това е една друга тема, каза още военният министър. 

Вчера председателят на парламентарната група на Патриотите Волен Сидеров коментира, че не бива да се напада президента Румен Радев и ако "Цветан Цветанов може да направи коремно, да го направи, да се изравнят".