OffNews.bg

Ицо Хазарта кани на протест: Подиграват се гадно и нагло с моя народ

Част от народните представители се подиграват изключително гадно и нагло с моя народ. Опитват се абсолютно незаконно да променят правилата за гласуване и да фалшифицират резултатите от всички следващи избори. Бързината, с която пробват да го направят, е показателна за намеренията им.

Това написа във Фейсбук депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта. Той обяви, че ще присъства на протеста тази вечер в София срещу връщането на хартиените бюлетини под надслов: "За честни и свободни избори"

Хазарта пише, че тъй като подхожда към работата си отговорно, е искал днес даде отчет за свършеното от него и колегите му в ПП - внесените от тях законопроекти, както и напредъка на Хазарта в борбата му за подобряване на живота на децата в Центъра за настаняване от семеен тип.

"Вместо това обстоятелствата ме принуждават да направя нещо друго. Да се присмиваш и да подценяваш възможностите на няколко милиона българи е отвратителна наглост. Да се изплюеш в лицата на над един милион българи в чужбина, след като си ги изгонил оттук, е престъпление", пише той. 

Ицо Хазарта е на мнение, че като народен представител е длъжен да застане срещу "подобна наглост". "Като човек и като българин съм длъжен да отида днес в 18:30 часа на протеста пред Народното събрание. Мръсната машина може и трябва да бъде спряна", пише още той.