OffNews.bg

Борисов: Ще купя диванче, да си седим оттеглени с Кирил Петков на него

Искат да се оттегля. Ами аз съм се оттеглил. И Кирил Петков се оттегли, да дойде тук, нямам диван, ама ще купим едно диванче, ще си седим двамата оттеглени с него. 

Така Бойко Борисов коментира призивите да се оттегли от лидерския пост в ГЕРБ. Толкова години съм бил на всякакви постове, изборни при това, с чудовищно мнозинство печеля. Че моето его и тщеславие отдавна-отдавна са задоволени. Стоя тук, не се оттеглям, за да мога да им посоча корупцията в очите, допълни той по адрес на управляващите. 

Никой не иска да говори с лидерите, а с по-слабите, да стават повече приказки, каза още Борисов. В подкрепа на тезата си той коментира и напусналите "Има такъв народ депутати". Слави Трифонов, каквото и да е говорил за нас, депутатите благодарение на него са станали такива. До вчера никой не им е знаел имената. И сега не ги знае - кажете ги, бързо, започна да изпитва журналистите на пресконференцията в централата на партията Борисов. 

Той показа данни от изборите за кмет на Нова Загора, на които спечели кандидатът на ГЕРБ Галя Захариева.  

"Минаха в неделя най-истинските социологии. В същото време пред очите на цялата ни демократична общественост полицията масово пресира, обикаля и влиза в къщите изрично да каже, че не трябва да се гласува за ГЕРБ", обяви Борисов.