OffNews.bg

Атанасова: Ако Манолова е чела Маркес, ще знае, че аргументите надделяват

Ако г-жа Манолова някога е чела Маркес, ще знае, че може би накрая винаги този, който има повече аргументи и разум, надделява, обяви бившият здравен министър и депутат от ГЕРБ Десислава Атансова.

Тя отправи репликата си към зам.-председателя на Народното събрание и депутат от Коалиция за България Мая Манолова, след като ГЕРБ внесе в деловодството на Народното събрание поредния вот на недоверие към правителството, този път на тема енергетика. Той ще се обсъжда и гласува следващата седмица.

"Ръководството на Народното събрание е показало, че не само гази правилника за работа на Народното събрание, но и Конституцията. Улеснили сме го, като сме внесли допълнително искане за извънредно заседание", обясни "тежката артилерия" (Атанасова сама се нарича така-бел.ред.) на ГЕРБ.

Тя се надява, че трезвата мисъл у Народното събрание ще надделее и ще спрат предизборните манипулации и трикове и българското общество ще чуе дебатите в сектор „Енергетика”.

И въпреки че някои сравниха състоянието на предизборната кампания с холера (отново препратка към Маркес - "Любов по време на холера"), аз мисля, че вече една година се опитваме да се излекуваме от това, което всеки ден ни причинява управлението на това правителство, коментира още Атанасова.