OffNews.bg

Марк Хамил чете туитове на Тръмп с гласа на Жокера (аудио)

Актьорът от култовата сага Междузвездни войни Марк Хамил се включи в една от най-дискутираните напоследък теми в американските медии и социалните мрежи - туитовете на новоизбрания президент Доналд Тръмп. В аудиоклип Марк Хамил изчита туит на Тръмп с гласа на Жокера от поредицата за Батман. Актьорът "изигра" за първи път ролята на Жокера в анимираната тв поредица за Батман, като продължава да прави това за видео игри и телевизионни програми. 

Хамил публикува аудиоклип, в който изчита туит на новоизбрания американски президент по повод Нова година. "Честита Нова година на всички, включително и на моите врагове и тези, които се бориха срещу мен и загубиха тежко. С обич!" може да звучи наистина зловещо и в същото време комично, когато е произнесено от комикс герой.

Напоседък Тръмп е особено активен в Туитър, където коментира наболели теми, като например намесата на руски хакери в изборите за президент на САЩ. 

Happy New Year to all, including to my many enemies and those who have fought me and lost so badly they just don't know what to do. Love!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 31, 2016