OffNews.bg

Бранка говори у нас за голото интервю, в Сърбия й забранили

 

Сръбският модел Бранка Княжевич, прочула се с интервюто си без бельо със сръбския премиер, гостува у нас за тв интервю в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия.

В Сърбия от кабинета на премиера Ивица Дачич са ни забранили да говорим по темата. Затова не искахме да се съобщава предварително за това интервю в България, можеше да ни спрат на границата", сподели в студиото продуцентът на скандалното предаване Горан Маркович.

Бранка Княжевич се появи без бельо на интервю с министър-председателя, а екипът засне със скрита камера реакциите му, докато тя кръстосваше крака в стил Шарън Стоун пред погледа му.

 "Надявам се, че сега сте с бельо", каза Сащо Диков, като помоли сръбкинята да повтори сцената от интервюто, което попадна в новините дори на Си Ен Ен.

 "Интервюто с министър-председателя продължи 35 минути, бяха зададени 12 въпроса, някои от които строго политически. Интересно какво щеше да стане, ако не бях се появил и не бях казал, че става дума за скрита камера", каза Маркович.

 “За мен беше предизвикателство, да направя това интервю защото пред мен стоеше първият мъж в държавата”, разказа Бранка Княжевич. “Ролята ми беше сериозна и аз се постарах да се справя професионално”.

"Голото интервю" с Ивица Дачич бе заснето от екипа на предаването "Невъзможна мисия" със скрита камера. То трябваше да бъде излъчено в края на януари, но след последвал скандал заради авторекламата му така и не бе показано в ефира.