OffNews.bg

Временните резултати: 3,78% от читателите на OFFNews искат Бойко да се върне

9204 от читателите на OFFNews вече се включиха в новата ни анкета, в която ви питаме "Доволни ли сте, че падна правителството на Кирил Петков?".

От отговорите до момента ясно личи, че участниците в допитването на сайта ни са крайно недоволни от гласуваната оставка на кабинета. Три четвърти от тях са избрали отговори, от които става ясно, че искат правителството да продължи да управлява.

Отговорът "Не, не искам България да бъде връщана в руската сфера на влияние и крадците и мафията пак да са на власт" среща най-силна подкрепа. Той е избран от 64,22% от попълнилите анкетата или 5911 души.

"Не, не искам да има избори, защото ще е още по-трудно да се сформира правителство" е отговорът на други 7,59%  или 699 начи читатели.

Отговорът "Не, не искам служебен кабинет на проруския президент Радев в момент на война близо до границите ни" е избран от 2,40% или 221 души.

Най-популярният отговор, сред читателите на OFFNews, които са доволни от падането на правителството на Кирил Петков е "Да, загубиха ни 7 месеца, похарчиха милиарди и нищо не свършиха". Той е избран от 18,35% или 1689 души.

Други 2,49% или 229 имат друга причина да искат кабинета на "Промяната" да си ходи. Те са избрали опцията "Да, защото искам да дойде на власт Възраждане и пак да сме си близки с Русия и Путин".

Сходен е делът на нашите читатели, които искат трижди премиерът Бойко Борисов да се върне на бял кон или поне на бяла джипка. Отговорът "Да, искам Бойко Борисов да се върне на власт и да е за четвърти път премиер" е избран от 3,78% или 348 души.

Най-малък дял в анкетата ни получава опцията "Не мога да преценя". Тя е избрана от 1,16% (107 читатели).

Гласуването в анкетата ни продължава!