OffNews.bg

В ''Бъкстон'' без вода днес

Водата ще бъде спряна в два софийски района днес, предупреждава "Софийска вода".

Причината е извършването на планирани ремонти.

В Център-Оборище няма да има вода от 9 до 17 ч. на ул. "Анжело Ронкали" от ул. "Проф. Асен Златаров" до №10 на ул. "Анжело Ронкали".

Там ще бъде ремонтиран уличен водопровод.

Водата ще бъде спряна и в ж.к. "Бъкстон", на ул. "Пелистър" от площад "Знаме на мира" до ул. "Будилник" от 10 до 17 ч. Причината е изграждане на сградно водопроводно отклонение. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Будилник“ на кръстовището с ул. „Пелистер“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на тел. 0800 121 21 или да следят развитието на текущите теренни дейности в реално време на https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност за абониране за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На имейл те могат да получават информация за планираните спирания или да бъдат известявани безплатно със СМС.