OffNews.bg

Слушаш 5000 подкаста на ден, но искаш още? Прави ти се собствен, но не знаеш от къде да започнеш?

Слушаш 5000 подкаста на ден, но искаш още?

Прави ти се собствен, но не знаеш от къде да започнеш?

Какво ли ще ти кажат любимите подкастъри?

Канал 4 дава хората, мястото и събитието, което търсиш. "Открилите топлата вода" са готови да стоплят жадния ти за отговори ум със своите истории и опит.

Ела на 14.10.2023 г. от 15 ч. в Тротоара (София, ул. Братя Миладинови 26) – мястото за вдъхновение, творчество. Чуй какво имат да кажат лекторите, задавай въпроси и вземи със себе си колкото идеи можеш да носиш.

А хората с "топлата подкастърска вода" ще са:

Георги Ненов от "Свръхчовекът с Георги Ненов";

Цветомир Цанов от "2&200" подкаст;

Георги Йорданов от подкаст "Автентичност";

Олга Василевска от подкаста "Нов човек";

Владимир Станков от "Канал 4" и "Барлог".

Какво е направено до момента можете да видите тук.

Канал 4 започва нова рубрика, наречена "Кои са те?". Първият й епизод можете да намерите тук.

55-те епизода са качени в YouTube, Spotify, Apple podcasts, Google podcasts и на други места като подкаст платформи. Създаденото съдържание е над 60 часа видео и аудио от екип от 14 младежи.

От създаването си Канал 4 има над 130 епизода, групирани в различни рубрики и сезони; 210 видеа (включват и влогове и други); над 80% от аудиторията е между 18 и 34 г.

Проект "Мрежа от платформи за активно гражданство" се изпълнява от Фондация "Четиридесет и две" с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg

Целта му е да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.