OffNews.bg

Лили Иванова изпрати цветята от рождения си ден на медиците от Александровска

Трогателен жест направи примата на родната естрада  Лили Иванова към медиците от Александровска болница. 

Тя изпрати цветята, получени за рождения ѝ ден вчера, дискове с нейни песни, постери с автограф и послание към лекарите и сестрите от болницата, в което се казва: "Битката е тежка, но вие сте по-силните и не сте сами!", съобщи БНТ.  

На профила си във фейсбук Лили Иванова написа: 

Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците! Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ! Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите „аплаузи“ към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПЕРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА! Поднасям Ви тези цветя от мен и моите приятели, засвидетелствали уважение за рождения ми ден. Те са за Вас, в знак на благодарност и обич! Специални благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ „Александровска“, за помощта и подкрепата и на Lady Flower за съдействието! Отново – респект! 

Проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ "Александровска", коментира пред БНТ: "Лили Иванова е символ за изключително голяма дисциплина. От самото начало на епидемията тя не е излизала от вкъщи. Тя е един много дисциплиниран човек, който спазва правилата, който вдъхновява със своята дисциплина и своята добрина. Аз и благодаря за енергията, която ни изпраща, за любовта,имаме нужда от тях, защото в тези трудни моменти тя ни зарежда много". 

Във фейсбук от Александровска благодариха на певицата: 

Примата на българската естрада винаги е проявявала отношение към българските медици, а ръководството и екипа на Александровска болница се радват на нейното истински специално внимание... Със своите концерти и ярко присъствие, Лили Иванова всеки път превръща официалните празници на болницата в сензация. В своите пропити с обич послания тя казва, че "специалистите на Александровска болница заслужават да получат най-доброто, най-голямото уважение, от всички нас. С моята музика аз се старая да лекувам души, но вие спасявате човешки животи".

Днес Лили Иванова отново показа отношение към медиците от лечебното заведение, като им подари цветята от рождения ѝ ден вчера.

Пожелаваме ѝ да бъде здрава, все така жизнена, енергична и творчески вдъхновена! Още много години да радва публиката със своя неповторим глас и само сцената да ѝ носи корони!