OffNews.bg

Хамали. Полицаи носят мебелите на бившата на Петьо Еврото

Полицаи са пренесли новите мебели на Любена Павлова, стана ясно от снимки, публикувани във фейсбук страницата "Squating Slavs in Tracksuits". Автентичността на заснетото бе потвърдена и от МВР. 

Към момента не е ясно кой е авторът на снимките. От кадрите обаче става ясно, че той е бил в непосредствена близост до Павлова и полицаите.

Павлова е бившата жена на Петьо Еврото. (бившият следовател Петър Петров, главен герой в разследването "Осемте джуджета" - б.а.) Тя е с денонощна охрана по искане на Софийската районна прокуратура, а служителите, които е трябвало да я охраняват, са били използвани като хамали.

"На 18.06.охраняваното лице отива на пазар в "Икеа". След това тя среща трудности при натоварването на покупките. Първоначално служителите на МВР отказват, но тъй като дълго време никой не се отзовал да помогне на жената, а подземния гараж е определен като високорисково място, с цел лична безопасност и безопасността на охраняваното лице, служителят предприел действия да натовари покупките сам единствено с цел по-бързото им оттегляне", пише в съобщението на МВР, цитирано от "Медиапул".