OffNews.bg

Бъдете оригинални за 14 февруари: Ето как да кажете „Обичам те“ на сто езика

Има моменти, които остават завинаги в спомените ни, предимно заради специалното отношение, засвидетелствано от близките ни. Вероятно и вие бихте искали да бъдете този герой за вашата половинка – и има как да го постигнете с избора на оригинален подарък за 14 февруари.

Красивите жестове не са абонирани само за поводи, запомнете това, защото любовта наистина трябва да се празнува всеки ден.

Вечна роза с бижу – прожектор „Обичам те на 100 езика“

Ако попитате поне пет дами в обкръжението си с идеята да разберете какво обичат най-много, ще чуете цветя, бижута и може би вино, шоколад, пътешествие…

Предложението да изненадате своята любима с вечна роза с бижу, което може да прожектира думите „Обичам те“ на сто езика, е нещо, което съчетава в себе си няколко топ предпочитания. Представителките на нежния пол ще бъдат очаровани от розата в прекрасния ален цвят, от бижуто с висулка във формата на сърце, от възможността да чуят многократно, че ги обичате – на различни чуждестранни езици.

Разкошната неувяхваща червена роза, която е безспорен символ на истинската любов, придружена от изящна кутия за бижута, е подарък, способен да трогне всяко момиче.

Горната част на кутийката е изработена от плексиглас, за да разкрива цялата прелест на розата. Долната част се отваря, където вътре в кадифена вътрешност е поставено бижуто.

В центъра на колието има кръг, което ако бъде сложено пред светлинен поток, прожектира заветните думи “Обичам те“.
Дали е 14 февруари, или е вторият ден от началото на седмицата, няма причина да си спестите възможността да кажете на своята съпруга, приятелка или любима, че я обичате.

Предимството на неувяхващата роза допълнително подчертава символиката на този подарък, с нейната вечна красота и ежедневна радост, която ще достави не само днес, но и през всеки следващ ден от годината.

Това е романтична изненада, подходяща както за Свети Валентин, така и за рожден ден, за 8 март, и в друг момент, когато по ваша преценка половинката ви се нуждае от малките свидетелства за вашите безусловни чувства.

Спазвайки правилото да я събудите с букет цветя, вие ще сътворите нещо повече от положително преживяване, увенчано с нейната широка усмивка и създаване на неповторима атмосфера на близост и любов.

Винаги, когато търсите романтични подаръци, може да разчитате на множеството интересни предложения на Presents.bg.