OffNews.bg

Jеremy? представят нов албум във Военния клуб на 13 април

Jеremy? са готови със следващата порция храна за душата, която представят като концептуално продължение на първия им албум.

Подчертават стилистичната връзка между двете произведения, като оставят същото заглавие и отново избират картина на Кольо Карамфилов, която изобразява почти същия крилат герой от предната, но вече с едно стъпало по-високо и поглед нагоре.

Официалната промоция на Jеremy? (II) ще бъде на 13 април на красивата сцена с червени завеси на “Военен клуб”, София, където групата ще изпълни всички свои авторски песни - като един цялостен спектакъл със светлини, ефекти и смислова последователност между песните. Новите авторски песни са общо 5, като в албумът ще бъде включен официалният кавър на You’re the Voice, който представлява и първият видеосингъл от албума, представен официално в края на миналата година. Малко преди концерта от групата обещават излизането на втори видеосингъл - към песента “Go or Fall”, отново реализиран с Clamer Studio.

Билети за концерта на 13 април се предлагат в мрежата на Eventim.bg. Броят им е силно ограничен, поради което организаторите препоръчват навременно закупуване.