OffNews.bg

Волейболният национал Теодор Салпаров обяви връзката си с актриса от 'Откраднат живот'

Либерото на националния отбор по волейбол Теодор Салпаров обяви официално връзката си със сексапилната актриса от сериала "Откраднат живот" Ралица Паскалева.

От месеци за нещо подобно се шушукаше в спортно-артистичните среди, но двамата не бързаха да правят връзката си публична. Някои публикации и коментари в социалните мрежи обаче ги издаваха.

Самият Салапаров обаче реши да вдигне завесата на личния си живот и представи новата си половинка в социалната мрежа Инстаграм. Той се отдаде на тиха и приятна вечер заедно с 27-годишната Ралица и брат си Георги Георгиев, който преди време издържаше волейболния ЦСКА.

Либерото и актрисата се насладиха на последните летни дни край басейна и го показаха на всичките си приятели. Футболният национал Георги Миланов похвали веднага избора на Салпаров, като написа в коментар "Много добре".

Салпаров имаше близо десетгодишен брак с бившата волейболистка Бойка Делиева и и двамата имат син Георги. В момента бившата госпожа Салпарова се изявява като тв водещ, а в студиото й често гостуват волейболни хора.

Публикация, споделена от Teodor Yovchev Salparov (@salparov) на