OffNews.bg

Вижте жената на съдията Нестор от финала на Мондиал 2018

Реферът от Аржентина Нестор Питана стана едно от главните действащи лица на финала на Мондиал 2018 в Русия между Франция и Хърватия (4:2). Той отсъди спорна дузпа за Франция при 1:1, с което наклони везните в полза на "петлите", които довършиха своя съперник през втората част.

Самият Питана има доста интересен живот и извън футбола. През 1997 година той се снима във филма "Ярост", като ролята му е на пазач в затвора. На младини той е играл баскетбол, бил е спасител на плажа и охрана на бар. Внушителната му атлетична фигура го прави един от най-запомнящите се рефери в света.

Нестор Питана има два брака зад гърба си. През 2015 година той се жени за втори път, а избраницата му е аржентинския модел Ромина Ортега. Няколко дни преди сватбата той й се обяснява в любов директно в ефир преди мач, който ръководи.

"Скъпа, пращам ти своята гореща и страстна целувка. В неделя ти ще станеш моя жена. Обичам те и съм щастлив", казва Нестор.

Двамата имат две деца: син Франческо и дъщеря Тициана. Въпреки, че е вече майка, Ромина не спира да качва провокативни снимки в социалните мрежи, включително и такива, на които е без дрехи. Като цяло тя обича по свободно облекло, за да показва тренираното си под вещия поглед на Нестор тяло.