OffNews.bg

Бившата приятелка на германски национал се самоуби след раздялата им

Жестока трагедия почерни германския футбол и Байерн Мюнхен. Бившата приятелка на една от звездите на баварците - Жером Боатенг, се е самоубила само седмица след раздялата им. 25-годишната красавица Кася Ленхард е била открита безжизнена в апартамента си в Берлин. 

Топмоделът и Боатенг имаха връзка малко повече от година. Заради нея бившият национал на Германия изостави друга красавица - Ребека Силвера.

Двeтe водеха вoйнa в coциaлнитe мрeжи, кoятo зaвърши c oфициaлнo извинeниe нa Кacя.

"Прекратих връзката ни заради всичките му лъжи и постоянни изневери. Той пак се вписа в обичайния си образ. Желая му всичко добро", написа Кася в социалните мрежи.

Боатенг, който в момента е на световното клубно първенство в Катар, прие тежко новината и беше освободен да се върне в Германия. Така той няма да вземе участие във финала на световното клубно първенство срещу мексиканския Тигрес утре.

"Това ни потресе. Жером дойде при мен и ме помоли да се прибере у дома. След тест за COVID-19 той ще може да се върне в Германия и няма да бъде на разположение на отбора до второ нареждане", заяви треньорът на баварците Ханзи Флик.