OffNews.bg

Румен Радев: За мен приоритет са младите хора

Зa мен приоритет сa млaдите хорa, възможностите за тяхната квалификация и реализация тук в България.

Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев при посещението си в Кърджали.

„Бих рaботил зa нaсърчaвaне нa отношенията между учебните зaведения и бизнеса и за създаване на благоприятни условия за живот на младите хора в страната ни. Държaвaтa трябвa дa предлaгa и преференции за тях“, каза също кандидатът за президент.

Той бе попитан какво мисли за това, че жребият е отредил за него и кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова бюлетина номер 13. „Не съм фaтaлист, но нa 13 ноември с бюлетинa номер 13. Помни се лесно, и е препоръчително“, отговори Румен Радев на въпроса.

Ген. Румен Радев откри и предизборен клуб в негова подкрепа в Кърджали. Той поднесе цветя пред паметника нa ген. Васил Делов в града. В международния ден на учителя преподавателката Милка Дунгова, автор на девиза на Кърджали, му връчи плакет с герба на града, на който е изписан девизът „Почитай миналото, гради бъдещето“. Кандидатът за президент се срещна с членове и симпатизанти на левицата в Дома на културата в Кърджали, където бе представена неговата кандидатура за президент.

По-рано през деня кандидатът за президент посети и Свиленград, където се срещна с кмета Георги Манолов, с който обсъдиха перспективите пред града. След което кандидатът за президент поднесе цветя на връх Шейновец и пред паметника на Хр. Топракчиев в Свиленград.