OffNews.bg

Реформаторите разиграха на търг тениска на Марадона (снимки)

Пролетен благотворителен бал проведоха вчера партиите от Реформаторския блок.

Целта на събитието беше формацията да набере средства за предизборната си кампания. Балът се проведе в НДК, а цените на кувертите варираха между 20 и 10 000 лв.

Реформаторите бяха поканили всички свои симпатизанти да се запознаят с лидерите на партиите, формирали Блока.
Освен чрез кувертите средства се набираха и на търг, като всеки от политическите лидери бе представил скъпа за него вещ.

Председателят на ДСБ и говорител на Блока Радан Кънев предостави ценен семеен спомен от дядо си - „Философия на правото или обяснение на социалните отношения“ на проф. Димитрий Глинка. Книгата е връчена на Никола Кънев през учебната 1889 г. в Университета по право в Екс ан прованс като награда за висок успех.

Особено атрактивно бе и дарението на лидера на СДС Божидар Лукарски. След като вчера чрез жребий ЦИК определи № 10 за Реформаторите, снощи Лукарски реши да предостави за търг тениска, носена лично от футболната легенда Диего Марадона, която също е с № 10.

Реформаторите и техните симпатизанти отбелязаха събитието с „най-масовото селфи в България“, в което се включиха Найо Тицин, Божидар Лукарски, лидерът на ДБГ Меглена Кунева, № 2 в евролистата на Реформаторите Светослав Малинов, Радан Кънев и др.