OffNews.bg

Кандидатът за президент Светльо Витков с карате видео за вярата

Кандидатът за президент на ПП "Глас народен" Светослав Витков засне карате видео за вярата. В него той показва, че карате е повече духовен път, отколкото бойно изкуство, а темата за вярата за политиците ни е табу, защото целта на всеки политик, който поставя себе си преди интересите на народа си е, да му повярват, съобщават от ПП "Глас народен".

„Държавникът не изисква вярата на народа, защото изпълнява неговите нужди и следва интереса му, като ги поставя над себе си. Вярата е в стремежа, който следваш! В проекцията на мисълта, какво трябва да направиш и какво искаш да сътвориш“, казва Витков във видеото.

И добавя:

„На политика вярата помага да осъзнава накъде се движи светът - интересите на силните държави, за да не застава директно на пътя им, а да предвиди това движение и да го вплете в интересите на страната - народа си. Да бъде гъвкав в отношенията, за да не бъде отстранен, но и да не бъде безгръбначно, което изпълнява сляпо заповедите на силните, а за награда - да го оставят да краде за себе си от своите! Да постави интересите на държавата и народа си над собствените си, с ясното съзнание, че накрая най-вероятно ще бъде предаден, омаскарен и забравен…“

Избори 2021

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Платено съдържание