OffNews.bg

Андрей Чорбанов благодари на избирателите на Има такъв народ

Проф. Андрей Чорбанов благодари на избирателите на "Има такъв народ" за подкрепата на парламентарните избори. Имунологът от БАН водеше листата на ИТН в 23 МИР - София. 

Проф. Чорбанов публикува обръщение към избирателите си във Фейсбук. 

"Днес ЦИК публикува крайния списък на новоизбраните депутати по райони. Аз ще представлявам партия ИТН в 23 МИР, София. Днес е моментът да благодаря на всички организирали предизборната информационна среда в София, свършиха страхотна работа и то в мое отсъствие (по обективни причини). Истински благодаря. 
Тук е мястото да благодаря и за гласуваното ми доверие да бъда водач на листата на най-големия избирателен район, което вярвам, че ще оправдая.
Тук обаче, най-големите си благодарности ще отправя към тези, които гласуваха за нас. Към моите синове, роднини, приятели и близки, съседи и колеги, а и всички хиляди хора, които ни се довериха в София. 

Същите благодарности ще отправя и към цялата организация в 4 МИР, Велико Търново, където постигнахме страхотен резултат  благодарение на здравата работа на местните структури. Благодаря и на всички хора в областта, които ни се довериха.
И една добавка - няма как да не благодаря на всички наши симпатизанти в чужбина, които масово ни подкрепиха, макар и техните гласове да бяха разпределени.
Всичко едва започва ..."

Напомняме, че лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов, в събота се обърна към избирателите на партията с кратко съобщение в социалните мрежи: 

"Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен.
От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас.
Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие."