OffNews.bg

От Левски уверили Стоянович, че ще има две нови попълнения през зимата

От Левски са уверили треньора Славиша Стоянович, че ще може да привлече поне двама нови футболисти по време на зимната пауза, пише "Тема спорт".

Специалистът вече е провел среща с шефовете относно януарската селекция. В интервю за сръбски вестник той обяви, че е дал изискванията си за подсилване на тима.

Стоянович посочи, че в момента разполага с голяма бройка играчи, но иска тя да се увеличи и към нея да бъде добавена класа, за да може отборът да се бори за титлата. В момента Левски е лидер в класирането, като има аванс от 2 точки пред втория Лудогорец и 3 пред ЦСКА.

Основната задача пред шефовете е да осигурят класен централен нападател. В момента Левски има петима такива - Станислав Костов, Илия Димитров, Сержиу Буш, Ривалдиньо и Луан Виана.

От тях на ниво се представя само първият. Благоевградчанинът има 8 гола в 11 шампионатни мача. Той дели върха в листата на стрелците с Клаудиу Кешерю. Младокът Димитров, който има 1 гол - за 1:0 над Ботев в Пловдив, в момента лекува контузия.

Същото е положението и с Буш и Ривалдиньо - те се възстановяват от контузии, но за разлика от юношата на клуба все още не са успели да реализират в Първа лига. Виана пък пристигна преди повече от месец, но не е в добра физическа форма и не е направил официален дебют.