OffNews.bg

Левски се оглежда за още един нападател

Левски вече има нова трансферна цел, която да подсили атаката, пише "Меридиан мач". "Сините" са се прицелили във футболист, който може да играе на няколко поста в нападение.

През миналата седмица от "Герена" претърпяха крах в преговорите за таран, който силно бе желан от Петър Хубчев. Оказа се, че въпросният играч не иска да рита в Източна Европа, нищо че агентът му е твърдял точно обратното.

Освен това той имал и доста примамлива оферта от тази на "сините", за да продължи кариерата си в Северна Америка. Както е известно, треньорът на Левски обяви и след победата над Ружомберок, че е притеснен, защото разполага с малка група от играчи в момента. 26-кратните шампиони търсят и още един защитник.

Левски стартира участието си в Ефбет Лига днес с гостуване на Дунав. Срещата на градския стадион в Русе започва в 20:30 часа.

Иначе интересното е, че новото ръководство на детско-юношеската школа на Левски подобрява още един аспект от ДЮШ на клуба, пише "Тема Спорт".

Директорът Йончо Арсов и главният методист Емил Атанасов са започнали да превъзпитават талантите и да подобрят хранителните им навици. За целта на всички деца в школата са раздадени специални програми, в които е обяснено кога, как и какви храни трябва да се поемат. На по-големите момчета в школата пък са давани необходимите добавки.

Арсов, който в кариерата си бе помощник-треньор на Красимир Балъков, включително и в националния отбор, както и на Илия Груев в Дуисбург, официално бе назначен за шеф на ДЮШ на "сините" на 20 юни. Той избра за своя дясна ръка Емил Атанасов, който е доцент по футбол в НСА и е бил ръководител на школата на Берое.