OffNews.bg

Френски отбор също има мераци към Десподов

Интересът към нападателя на ЦСКА Кирил Десподов не стихва. "Червените" може да продадат футболиста във Франция, пише "Меридиан мач".

Един от силните местни тимове проявява интерес към играча и вече е стартирал преговори с ръководството на "Армейците". Той може спокойно да си позволи да плати цената от 4 милиона евро за правата на българския национал.

Това е само едно от многото предложения, пристигнали на "Армията" за Десподов. ЦСКА обаче не бърза с решението за изгряващата си звезда. Клубът планира да реши неговото бъдеще най-рано в края на януари.

"Червените" смятат да изчакат възможно най-дълго за най-изгодната оферта. Евентуална продажба на фланговия нападател ще бъде индикация и за амбициите на клуба през пролетния дял.

В същото време треньорът Нестор Ел Маестро е предложил на шефовете халф с мачове в Бундеслигата. Той е играл за немски клуб преди време, но в момента не е част от него. Става въпрос за типичен плеймейкър, от какъвто ЦСКА има сериозна нужда.

На този етап преговорите за привличането на Тодор Неделев са в застой и шансовете той да се озове на "Българска армия" са нищожни. "Червените" се оглеждат и за млад бранител, който обаче ще бъде по-скоро инвестиция в бъдещето.

В шведски медии се появиха информации, че "червените" се интересуват и от вратаря Вилям Ескелинен и бранителя Ерик Бьокандер, но и тяхното привличане не е много вероятно.

"Армейците" опитват да договорят и поне един млад българин от Първа лига. Паралелно с това клубът чака отговор от Черниаускас и Тиаго, който са получили предложения за нови договори.