OffNews.bg

Английски фен сложи сутиен в знак на протест срещу стюарди

Голям симпатяга се оказа Саймън "Сим" Чантър, запалянко на английския Линкълн. Той понесе сутиен в знак на несъгласие с политиката на охрана, провеждена от друг клуб.

Сим махна любимата си фланелка и шалче в червено и бяло за съботното гостуване на Стивънидж. Така той показа солидарност със запалянковците на съседния Гримзби.

Миналия месец дамите от агитката на Гримзби бяха заставени да се съблекат по сутиени при влизането на стадиона на Стивънидж. Това предизвика гневна реакция сред  запалянковците, а футболната лига се зае да разследва.

33-годишният Сим си купи възможно най-големия сутиен и покани охраната да го претърси, както е направила с дамите. "Просто ме изгледаха", обясни веселякът, "И ме накараха да си сваля шапката, за да погледнат в нея".

"Малцина от дамите в нашата агитка тръгнаха със сутиени за мача, затова аз реших да купя един. Претърсих най-луксозните магазини за бельо, защото исках да ми е удобен".

Запалянкото, който следва Линкълн от 20 години, си харесал розов сутиен. После девойка от агитката му помогнала с поставянето.

Сим го носи не само на стадиона, но и по улиците, както и в пъбовете, където разгря за срещата. Неговият тим му направи деня идеален, след като би 2:1 като гост Стивънидж.