Жена почина на автобусна спирка в Кърджали

Вилдан Байрямова 07 януари 2019 в 13:59 5455 0

Смърт на автоспирка

Снимка Георги Кулов

Жена на видима възраст около 60 години почина внезапно на автобусна спирка до градската автогара, разказа журналистът от регионален сайт Георги Кулов, който се оказал очевидец.

„Беше шокиращо, тя се срина изведнъж, а докато наближа, граждани позвъниха на спешния телефон 112 и екип медици пристигна незабавно. Дълго време се опитваха да я върнат към живота със сърдечен масаж и изкуствено дишане, за съжаление, само констатираха смъртта й“, каза Кулов. Пристигнал и екип на полицията.

Директорът на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Атанас Митков отказа да разкрие причината за смъртта на жената, само посочи, че тя била хронично болна.

От регионалния пресцентър на МВР съобщиха за инциденти без фатален край. Пешеходец на 47 г. е бил блъснат от лек автомобил между селата Черноочене и Драганово на 5 януари около 18 ч. Пострадалият е със счупване на глезена и подбедрицата на единия крак. Пешеходецът се е движил по пътното платно, а 28-годишният водач на колата летял по заскрежения път с несъобразена скорост. След огледа на дежурната оперативна група шофьорът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление, образувано е досъдебно производство.

Неправилно пресичаща пешеходка на 51 г. е била блъсната от лек автомобил с 32-годишен водач на най-натоварения с трафик булевард “Беломорски“ в Кърджали, малко след 5 ч. на 5 януари. Пострадалата била прегледана в Центъра за спешна помощ и освободена за домашно лечение. Само с материални щети са останалите 7 пътни произшествия на територията на областта. Няма констатирана употреба на алкохол. На виновните водачи са съставени актове по Закона за движение по пътищата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови