Задържаха убиеца от Кладница

Юлиан Христов 17 октомври 2012 в 10:13 2334 0

Татуировки на открития труп на мъж край Кладница. Снимка: МВР
Татуировки на открития труп на мъж край Кладница. Снимка: МВР

Има задържан за убийството на младия мъж, чийто изгорен труп беше открит край пернишкото село Кладница, съобщиха от МВР.

За момента не се уточнява самоличността на убиеца, който е бил задържан за по-малко от два дни след престъплението. Пред "Фокус" вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи, че убийството е било извършено в София късно следобед на 9 октомври, а тялото на убития е било пренесено до Кладница, където е направен опит за неговото изгаряне. „Убийството е извършено от чужд гражданин в София. След задържането на извършителя на убийството продължават процесуално следствените действия на МВР под ръководството на градските прокуратури в София и Перник”, каза Цветанов.

По информация на БНР трупът е на 30-годишен финландски гражданин. По непотвърдена информация, за убийството е задържан е руснак с българско гражданство.

Тялото на мъжа беше открито миналата седмица при потушаване на пожар на незаконно сметище край село Кладница. След направен оглед по него бяха открити прободни рани.

За да бъде установена самоличността на жертвата от полицията разпространиха снимки от тялото на мъжа, по които има татуировки. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!