Quantcast

Задържаха непълнолетния убиец в Кърджали

OFFNews Последна промяна на 09 февруари 2016 в 08:53 2747 4

17-годишният младеж, който се издирваше за убийството на 30-годишен мъж в центъра на Кърджали, е арестуван тази нощ, съобщи Окръжната прокуратура, цитирана от бТВ. Момчето е задържано за 24 часа и днес ще бъде разпитано.

В понеделник ученикът и 30-годишният Ахмед Махмуд се срещат случайно до кърджалийски пазар. Между фамилиите на двамата има стара вражда заради открадната булка - братовчедката на момчето. Бързо се стига до юмручен бой, като 17-годишният вади пистолет и от упор прострелва мъжа. Той умира на път за болницата.

Наложи се лечебното заведение да бъде охранявано от жандармерия, тъй като много от близките на убития се събраха в района.

„Близките на Махмуд скърбят за него, както и цялото село”, каза кметът на Петлино, откъдето е фатално простреляният. Ахмед Исмаил призна, че е чувал, че племенникът на Махмуд е отвлякъл някакво момиче, но не знае подробности. „Цялата фамилия на Махмуд са добри хора, от 20 години живеят в Петлино”, каза още той. По думите му убитият оставя жена и две деца – на 3 и на 5 години.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.02 2016 в 15:37

"Е това е въпроса - как 17 годишен има пистолет,..."
Че кой ти пречи и ти да имаш пистолет - нерегистриран естествено. Пари ли нямаш?
По-скоро тупе нямаш!
Мърморко...

09.02 2016 в 10:18

Е това е въпроса - как 17 годишен има пистолет, а ние българите дето се трудим, плащаме данъци, сметки, наеми, осигуровки, пенсии и всички други глупости нямаме право на оръжие! За това ли е забранено със закон а? За да може ние да нямаме, а ма*нгалите в махлата дето цари пълна анархия да си носят по един патлак с тях
Свободно разпространение на оръжие за всеки, както в Тексас! Не може едни да имат и да ти го вадят, а ти да нямаш право да се защитиш. И после като те убие ще го съдиш ли? Файда от цялото правосъдие като теб вече те няма...

09.02 2016 в 09:46

Как 17 годишен притежава пистолет? Затова ли ми ядете от данъците дами и господа от МВР?

09.02 2016 в 09:12

Значи все пак става въпрос за "mangali", както ги определи администрацията на роска солидарната.