Видео с побой провокира недоволство в социалните мрежи

OFFNews 11 август 2017 в 16:20 5021 1

Видео с побой провокира недоволство в социалните мрежи

Видео с побой над двама души в добричкото село с. Победа провокира остра реакция в социалните мрежи. 

Случаят е от 9 август вечерта. Тогава група жители на ромската махала на селото нападат двама мъже. Единият от тях е местен, а другият - негов гост. На видеото се вижда как един от групата нападатели се отправя към двамата мъже, които седят на пейка на площада на селото, и му отправя удари.

След това върху двамата мъже се нахвърлят и останалите от групата.

От полицията в Добрич съобщиха за OFFNews, че става въпрос за междуличностен конфликт между двамата мъже - биячът, който е на 30 години и пострадалият - 25-годишен. По неофициална информация в основата на конфликта им е жена. 

Сигналът е подаден в 23.00 часа на 9 август. Тогава са задържани четирима мъже - на 30, 25, 18 и 17 години. Те са санкционирани по наредба за реда в общината като предстои да бъдат санкционирани и по Указа за дребното хулиганство. От МВР са пратили преписка в прокуратурата, която трябва да прецени дали да бъде образувано досъдебно производство. 

Няма напрежение в селото и няма основания да се говори за междуетнически конфликт, категорични са от полицията в Добрич. Обстановката в селото е спокойна и случаят не е прераснал в ескалация на напрежението. 

В същото време в социалните мрежи се появи вълна от недоволство. Бяха разпространени и снимки на бития мъж, чието име е Васко. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!