Видео показа полицаи да ритат в лицето безпомощен мъж

OFFNews Последна промяна на 07 септември 2015 в 08:39 15229 25

Видео, което показва как полицаи ритат, включително по лицето, седнал на земята мъж, който не оказва никаква съпротива, излъчи Нова тв тази сутрин.

Изпратеното от зрител видео е било заснето в малките часове на 6 септември на територията на Трето районно управление на полицията.

От кадрите се вижда още как полицаите го увиват с тоалетна хартия и го снимат, как закачат тел, накрая го карат да стане и да влезе в патрулката и колата потегля. Не е ясно защо е извършена тази гавра, от МВР казват, че им било трудно да отговорят на въпросите в неделя, когато видеото им е било изпратено за коментар. Щяло да има проверка и, евентуално, наказани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.12 2015 в 23:55

правят квото си искст затова като утрепят някой полицай да не реват заслужават да е.а на децата им труповете

08.09 2015 в 11:15

85% от тия системно гаврени от шефовете си полицайчета са абсолютни комплексари и сега избиват комплексите си на беззащитен човек, това ли е системата на мвр, жалки гниди и една дебела свиня, системно унижавани в училище и юношеските години

08.09 2015 в 09:12

Нека да има наказани.... тея с пагоните се взеха за богове, вместо да защитават гражданите, те се гаврят с тях и правят каквото си искат.... Еххх тея пагони

07.09 2015 в 19:31

Изобщо не сте прави, и тези обиди са ИЗЛИШНИ. Просто коментираме какво се вижда на клипа - в него НЯМА РИТНИЦИ и също НЯМА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ.

Ако не сте съгласни с мнението ни, просто напишете, и се аргументирайте. Иначе можем да споделим, че лично сме свидетели как в Западна Европа полицията използва ЗАЩИТНИ МЕДИЦИНСКИ РЪКАВИЦИ и МЕДИЦИНСКИ МАСКИ в подобни съмнителни случаи.

Никога с лица, за които има съмнение че могат да ПРЕНАСЯТ ЗАРАЗИ не манипулират с открити ръце и допирът с тях трябва да се ограничава, както в случая. Дори полицайката много професионално обезопасява лицето с подръчни средства. Ние лично това лице обаче не бихме го вкарали на седалките, а само в БАГАЖНИКА, защото след това по-лесно ще се ДЕЗИНФЕКЦИРА.

07.09 2015 в 18:16

кажи му насрански и го забрави!

07.09 2015 в 18:16

кажи му насрански и го забрави!

07.09 2015 в 16:01

Балкански пак доказа, че простото си е просто.

За самия него пояснявам - прост си.

07.09 2015 в 15:12

Опааа, пак поредните клевети и инсинуации по адрес на ПОЛИЦИЯТА. На видеото много ясно се вижда, че униформените въобще лица НЕ РИТАТ въпросния субект. Заглавието, текстът и коментарите НЕ ОТГОВАРЯТ НА ФАКТИТЕ и се РАЗМИНАВАТ С ИСТИНАТА.

В най-лошият случай има няколко съвсем леки подканящи подритвания, за да се уверят, че още е жив и след това да го изкарат от вцепението и да го подканят да реагира и изпълни полицейските разпореждания.

"Ритници" в лицето на това видео изобщо НЯМА. Правете разлика между "докосване с крак", "подритване"" и "ритник". Лошото е, че не сам осигурени индивидуални защитни средства, които да бъдат използвани в подобни случаи, като САНИТАРНИ РЪКАВИЦИ за индивидуална употреба, и лицеви САНИТАРНИ МАСКИ, каквито се зачисляват на полицаите в Западна ЕВропа.

Въпросното лице може да НОСИТЕЛ НА БОЛЕСТОТВОРНА ЗАРАЗА, дори на СПИН, и не трабва да се докосва с ръце, за да не се предаде ИНФЕКЦИЯТА. В Европа полицаите слагат специални МЕДИЦИНСКИ МАСКИ И РЪКАВИЦИ в подобни случаи, за да не се заразят и пренесат заразата. Също полицейското МПС задължително следва да минава ПРОЦЕДУРА ЗА ОБЕЗАРАЗЯВАНЕ след подобни инциденти, а полицаите които са били в досег с подобни лица - съответен преглед и ИМУНИЗАЦИИ в болницата на МВР.

07.09 2015 в 14:52

Начи понеже полицията е разхайтена и прави лайнарщини, министъра е виновен така ли ? Бе ти луд ли си бе, просто да даде пример ей сега и тези въпросните до един да ги изрита. Да се стреснат малко. Правите новини от единични случаи на лайнарщина, това го има навсякъде и не са виновни министрите - просто трябва наказания

07.09 2015 в 14:26

Саакашви, Саакашвили!!!
---------
Всички тюфлеци милиционери да бъдат уволнени, на длъжности да се назначат студенти от последните курсове, тогава евентуално може да имаме и ПОЛИЦИЯ, а всички милиционерски пърделници с по една филия мас да ходят да копаят картофи и да пасат козите!!!!