Велосипедист се блъсна на 'Тракия' и предизвика верижна катастрофа

OFFNews 19 април 2018 в 15:45 9844 3

Велосипедист е пострадал на магистрала "Тракия", след като се е ударил в заграждения за ремонт на пътя. Той е настанен в болница за лечение, съобщи МВР.

Сигналът за пътния инцидент на платното в посока София е постъпил днес, към 13.30 часа. След падането на велосипедиста на магистралата е станала и верижна катастрофа. 

Причината 4 коли да се ударят е отвличане на вниманието на шофьорите заради инцидента с колоездача, обясняват от полицията. 

Водачите на автомобилите също са транспортирани в болнично заведение за преглед. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

20.04 2018 в 12:07

Както се пееше в една стара хулиганска песен "... Шосето не е път за крави..."
Водачите на автомобили са длъжни много работи, а водачите на велосипедите - също. В частност - колоездачите НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ДВИЖАТ ПО МАГИСТРАЛИТЕ.
Така че, ако е жертва на нещо - то на собствената си глупост, и неумение да кара колело. А по отношение на другите водачи, той е виновно причинител на катастрофата.

6005

2

Mystery Girl

19.04 2018 в 23:31

Моля да обясните причината за инцидента тъй като излиза че колоездача е виновен, а дефакто не е, той е жертва на небрежност от странана ремонтните дейности. Водачите на автомобилите са длъжни да следят пътя и да шфорат внимателно, при инцидент те трябва да реагират адекватно и безопастно, само защото нещо се случва от строни на пътя не означава те да спрат да си гледат пътя.Това е като да намялят скороста за да огледат някоя мацка.

7910

1

Beny Hill

19.04 2018 в 16:19

Чий ли го търси тоя тъпунгер на магистралата? Дано е жив и здрав, че да си понесе последствията! Напълни се с малоумници, все едно има инвазия от друга планета.