Въоръжен мъж се барикадира, стреля по полицаи

OFFNews 26 ноември 2016 в 20:01 12622 3

Въоръжен мъж се барикадира, стреля по полицаи

Въоръжен мъж се барикадира в дома си в Горна баня, съобщи БНТ. По първоначална информация той е стрелял по полицаи. Районът на инцидента е отцепен.

Той е въоръжен с въздушна пушка и се барикадира в дома си, след като рани баща си. В момента продължава да стреля напосоки по полицаите, които са отцепили района.

Преди две години същият мъж - 37-годишният Лъчезар, отново се беше барикадирал в къщата си и стреляше по хората. Тогава стана ясно, че преди пет години той е бил освидетелстван. 

От МВР потвърдиха за инцидента. Според пресцентъра на вътрешното министерство около 18.30 часа тази вечер е постъпил сигнал за мъж с влошено психично здраве, който е произвел възпроизвел изстрели. Веднага към мястото са насочени екипи на столичната полиция. При пристигането си те установили, че 37-годишният мъж се е заключил в дома си. По първоначални данни, той е произвел изстрелите с въздушно оръжие.

Районът е отцепен с оглед осигуряване на безопасността на живущите. На място има екипи на полицията, пожарната и Бърза помощ. Правят се опити за осъществяване на контакт с мъжа. 

От МВР не потвърждават информацията за пострадали.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15509

3

Бухльо

26.11 2016 в 21:53

Офнюз, чакаме от вас инфо, защо освидетелстван, който за втори път стреля по хората, има оръжие (било то въздушно). Каква е отговорността на институциите и кой е виновен, да не са взети мерки?

29585

1

Izalina

26.11 2016 в 20:15

то е защото "Навсякъде по рисковите места има патрули и жандармерия" /цит.Йо.Фа./