Ученик е със счупена ръка след агресия от съученици в междучасието

Последна промяна на 28 януари 2020 в 13:44 4463 4

Пореден случай на агресия в училище бе регистриран днес - този път в пловдивската Гимназията по архитектура, строителство и геодезия. Ученик е със счупена ръка след разправия с други две момчета в междучасието.

Случаят е от 24 януари според разказа на майката на пострадалото момче Надежда Паскалева в социалните мрежи. Ето нейния разказ:

"В петък в 11 ч. ми звъни моят голям син Георги. Притеснен го усещам и има защо. Казва ми да отида бързо до училището, че е станал инцидент с него. Предполага, че му е счупена ръката. Стават такива неща. Отивам, посрещат ме директор, класна и т.н. Уверяват ме, че е инцидент. Две момчета - Атанас и Мирослав, се надскачат и помолили Георги да скочи и той, че е висок, за да разберат колко високо може да скочи.

Моят син е възпитан, скромен, не е агресивен и е научен да прави добро. Никога няма да обиди някой, а още по-малко да го нарани. Затова наивно и безрезервно скача.

Когато е в най-високата точка, му ритат краката с такава злоба, че прави почти шпагат и се приземява удряйки главата, опашката и най-вече ръката. С цялата си тежест се приземява на ръката. Измества се ставата на китката и се чупи. Наложи се операция по спешност с пълна упойка и два пирона. Пак с упойка ще се махат след месец, живот и здраве. Изключват единия от училище - Атанас, а Миро е ритнал по-силно и злобно. Разбирам, че не е инцидент, а предварително замислен план, защото има направени клипчета. Как се правят случайно клипчета на падащ човек? Това може да е детето на всеки. Тези абсолютно лишени от мисъл деца са навсякъде. Можеше да си счупи главата, гръбначния стълб..."

Майката е категорична, че синът ѝ е скочил, за да покаже, че може да скача високо, но не е знаел, че го снимат и че се готвят да го ритнат.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2575

4

Mayya

28.01 2020 в 17:41

Факт е, че родителите се притесняват от децата си и не правят забележки. Вече няколко пъти ми се случва, родители да казват за 13 тодишните си дъщери - нали знаете, тя е в онази възраст - и поглеждат изпод вежди многозначително. Чакайте, бе, каква е тази "онази" възраст. Децата в нея животни ли стават, изгубват акъла си ли, социопати ли стават? Възпитавайте си отрочетата, не им се плашете и не ходете на пръсти около тях, защото ще ви се качат на главата и нея ще счупят.

2563

3

voododoll

28.01 2020 в 15:02

Едно време също сме се били и сме си правили номера, но никой не е стигал до болница и лекарска намеса. Сега обаче вече не са деца а говеда с нулево възпитани е празен череп. Оня ден заведох детето на детски театър и се нагледах на "възпитани деца". През цялто време говореха силно, викаха, пищяха а родителите рядко правеха забележки.

1667

2

bls

28.01 2020 в 14:36

Баш са си правили клипче за Тик Ток приложението. Сега . .дали е знаело момчето какво ще направят и е решил да съдейства заради "лайковете" или действително са го изработили е друга тема, но няма как да не е знаел, че го снимат.

2953

1

zuljin

28.01 2020 в 14:35

Върнете ТВУ-тата, иначе идиотчетата ще се увеличават!