Убийството в Каспичан: Жертвите са възрастна двойка и двете им деца, арестуваха техен съсед (обновена)

OFFNews 26 септември 2018 в 15:54 9492 0

Снимка Красимир Кънчев/bTV

Извършителят на четворното убийство в Каспичан е задържан, потвърди министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Мъжът вероятно е бил съсед на убитите, а към момента неофициално се твърди, че той имал психични проблеми. 

Убийството стана в частен имот на ул. "Раковска" в Каспичан. Районът е блокиран от полицията.

Очаква се окръжният прокурор на Шумен Маргарита Георгиева и директорът на Областната полиция Ялчън Расим да дадат повече информация по случая.

Работната версия за убийството е междусъседски конфликт. Жертвите са възрастно семейство и техните син и дъщеря. 

Убийството е станало с кухненски сатър.

ОБНОВЕНА:

Около 16 ч днес МВР съобщи, че задържаният е 64-годишен. 

Малко след 9 часа днес 28-годишна жена от село Мадара е потърсила съдействие от служители на участък „Полиция“ – Каспичан, тъй като от два дни нямала връзка с майка си. След подадения от нея сигнал, тя и двама полицейски служители се отправили към дома. При отварянето на входната врата са открити две тела. За случая веднага е уведомен административния ръководител на Окръжна прокуратура. При продължилия оглед на място са установени още двама починали. Жертвите са възрастно семейство - мъж и жена на 81 и 70 години, и техните син и дъщеря, на 46 години и на 48 години. В присъствието на съдебен лекар по телата им са открити наранявания, причинени най-вероятно с нож или брадва.

"Изяснено е, че между семейството и техен съсед (задържания - б.р.) имало роднински спорове", съобщават от МВР. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови